Erfaring

EGU vejleder Guldborgsund

Opgaven som jeg har bestridt siden 2011 indebærer vejledning og mentorrolle for 20-25 unge i alderen 16-30 år, der er i gang med en EGU uddannelse. I stillingen har jeg en koordinerende funktion internt såvel som eksternt. Jeg har arbejdsgiver kontakt, og kontakt til offentligt myndigheder.

Pederstrup Efterskole

I 8 år har jeg sammen med Jan Erik fungeret som forstanderpar. Da Jan Erik og jeg sagde ja tak til jobbet som forstanderpar vidste vi ikke hvad det indebar, men her er hvad der for mit vedkommende kom til at præge min hverdag.

 Som ansvarlig for elevernes trivsel har det været vigtigt, at finde den rette metode at kommunikere på. Snart erfarede jeg – hvad jeg egentlig godt vidst fra tidligere – at når man ”ser” mennesker vokser de. At være autentisk i relationen til de unge har bragt mig langt sammen med dem. I visitationen har jeg været god til at mærke de unge, og jeg har via min kontakt fået et godt indblik i de unges liv i forhold til at kunne begå sig i skolens miljø.

Jeg har været sparring til lærerne ved vanskelige samtaler. Jeg har i 6 år været fast morgenvagt. Jeg har også haft ansvar for skolen økonomi; således har både budgetkontrol, kvartalsrapporter, besparelser, budgetudfærdigelse, aflevering af regnskabsmaterialet været en del af mine opgaver.

Tillige har jeg haft det overordnede ansvar for at skolen administration har fungeret.

Kristelig Fagbevægelse

Jeg har fungeret som a-kassekonsulent i Kristelig fagbevægelse i 3 år. Også et job jeg var rigtig glad for. Det indbar samtaler med ledig, fremstilling af afgørelser, medlemsmøder for ledige i aktivering, salg ved store messer og markeder.