Jan Erik / Fritid

Fritid

FDF

I min fritid har jeg altid været gift med FDF, som jeg startede i – i Thisted – i 1972. Jeg har haft så mange supergode oplevelser med både børn og voksne, at der slet ikke er plads her. Undervejs har jeg været leder for alle aldersklasser, væbnerchef, instruktør, kursusleder og har haft fornøjelsen af at være med til at organisere store arrangementer og aktiviteter for mange 1000 børn og unge. jeg været forstander på en af FDFs efterskoler, så i den periode var arbejde og fritid for en tid blandet godt og grundigt sammen.

Mit sidste store projekt har været at planlægge og gennemføre FDF Landslejr 2011. En lejr med 12.000 deltagere, hvor jeg har haft ansvaret for teknik, sikkerhed, logistik og fysisk planlægning. I øjeblikket er jeg kasserer i FDF Nakskov, formand for uddannelsesudvalget i Landsdel 7 samt godt i gang med beredskabet til sommerens store Landslejr på Sletten.

Handy-man

En god måde at stresse af på har jeg fundet i vores hus i Kastager. Her er der altid gang i et eller andet projekt som udover at forskønne og/eller forbedre stedet også tjener et mentalhygiejnisk formål. At vie alt min opmærksomhed på en eller anden form for håndværk giver mig fornyet energi til mine mange andre gøremål.

IT

En anden ting jeg bruger lidt tid på er computeren. Jeg laver lidt hjemmesider, og forsøger at holde mig up-to-date på serversiden. Oprindelig har jeg arbejdet med Domino men efterhånden som denne på mange måder fantastiske platform bliver ældre og ældre arbejder jeg mere med Mysql. Fra min tid på efterskolen har jeg en del erfaring med opsætning og drift af servere og netværk, og det leger jeg selvfølgelig videre med for at “sikre” at hjemmet altid er veludstyret med IT-løsninger.

Geocaching

Jeg – og pigerne – er lidt bidt af den internationale leg Geocahing. Geocaching er en leg for hele familien, hvor man ved hjælp af en GPS-modtager kan finde “skatte” over hele verden. Alene i Danmark er der lige nu gemt mange tusind skatte – eller “caches” som de kaldes. Desværre er det svært at finde tiden, men når det lykkes pakker vi Geo-kassen, tænder GPS’en og skynder os afsted. 

Profile for DK-JEK
Familien Krøyer | Rosengården 22, DK-4653 Karise - Danmark | Tlf.: +45 2936 2170